1 september 2018
13:00

IF Brommapojkarna 7

Referat: IF Brommapojkarna 3 - IF Brommapojkarna 7

Match mot BP4 (som heter 7 i denna serien). Vi fick inte låna någon målvakt idag så då ställde sig Ture i mål. Vi börjar matchen bra och stör de ganska höjt upp. De har lite mer boll än oss men vi skapar lite mer oreda framför deras mål. Redan i första minuten fångar Adam upp en felpass men hans avslut går strax utanför bortre stolpen. Ca 10 minuter in i matchen kommer de upp på deras högerkant och väl inne i straffområdet sätter de ditt 0-1. Vi fortsätter att skapa chanser men avsluten går på eller utanför. Även de skapar chanser och den farligaste är ett hårt skott i ribban. I slutet på halvleken kommer de in från vänsterkanten men Ture gör en mycket fin benparad med vänsterfoten. Även vi har ett avslut i ribban med de lyckas rensa bort bollen.

I andra halvlek så läggs lite mer spel på vår planhalva men så fort det blir en djupledsboll så är Alvin först och rensar undan. En bit in i halvleken får vi en frispark där vi kör ”varianten” och den leder till en hörna. Hörnan slås av Sebbe mot bortre stolpen och där lyckas John trycka in bollen med knä eller bröst till 1-1. Spelet böljar fram och tillbaka med lite mer boll för BP4. Ture gör ytterligare några fina räddningar. Tyvärr får de ett friläge där de sätter din 1-2. Våra spelare hävdar med bestämdhet att det var offside vilket vi på sidan inte med säkerhet kan säga att det var. Vi kämpar på och Adam spelar fram Abbe som sätter dit 2-2, trodde vi, men han blir avblåst för offside. Matchen slutar 1-2.

Vi gör en bra match mot ett mycket bra lag. Alla killarna gör en bra match och idag med lite extra plus till Ture, Alvin och John.